Odbojkašice Zadra bez šanse u Osijeku!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Tek nešto više od sat vremena trebalo je odbojkašicama Osijeka da na svom terenu u 4. kolu Prve HOL nadigraju igračice Zadra. Iako je ovaj susret označen kao derbi i kao utakmica koja odlučuje o prvom mjestu, na parketu to nije izgledalo tako.

Zadranke su bile konkurentne tek prvi set dok su druga sva seta domaće igračice osvojile na prilično dominantan način uzevši tako bez većih problema sva tri boda.

“Ušle smo u utakmicu jako dobro, u igri bod za bod uspjele smo se odvojiti na četiri poena međutim tada smo napravili neke greške što su domaće igračice iskoristile i osvojile prvi set. U drugom setu također se igralo poen za poen sve do završnice kada smo pale u igri. A što se tiče trećeg seta smatram da smo se prerano predale. Ali što je tu je, ovo nam je bila dobra lekcija i sad znamo na čemu najviše trebamo poraditi”, izjavila je nakon susreta igračica Zadra Franka Volpi.

Zadranke su ovim porazom pale na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice sa osam bodova. Na prvu poziciju zasjeo je Osijek , dok drugo i treće mjesto sa po deset bodova drže Dinamo i Nova Gradiška.

Upravo protiv ovih potonjih naše odbojkašice idućeg vikenda na Višnjiku igraju dvoboj 5. kola.

REZULTAT

OK Osijek – OK Zadar (25:21, 25:18, 25:10)