T. Rudić BK Diabolik: “Posložili smo svoje redove i krećemo jako u nove pobjede”

Vrijeme čitanja: 2 min

Zanimljivo je u Boksačkom klubu Diabolik čiji se predstavnici pod vodstvom glavnog trenera Tomislava Rudića i njegovog pomoćnika Saše Brkljače pripremaju za sezonu koja uskoro počinje. Dečki su puni optimizma i jedva čekaju prava iskušenja u ringu.

„Radi se dobro, nema za nikoga popusta i želimo ovu sezonu odraditi na što je moguće bolji način. Nastupat ćemo na dosta turnira i natjecanja, posložili smo svoje redove i krećemo jako u nove pobjede” – poručuje Rudić.

Šezdesetak članova broji za sada BK Diabolik, upiti su stalni tako da će ta brojka vrlo skoro biti i povećana.

„Ponosni smo na to, vrlo skoro pokrenut ćemo i školu boksa, za sada imamo prijavljenih dvadesetak natjecatelja. Ono što me posebno veseli jest činjenica i da je odaziv cura za boksom odlična, tu ih također dvadesetak i ne propuštaju niti jedan trening. Radi se maksimalno ozbiljno sa svima koji dođu kod nas, to je ono na čemu temeljimo i gradimo svoju novu priču u klubu koji je pod vodstvom pokojnog osnivača i trenera Damira Zrilića bio prepoznatljiv kako u Hrvatskoj tako i van granica Lijepe naše”.

Svi koji žele mogu im se pridružiti.

„Upravo tako, rado ćemo svoje redove još i proširiti a tko to želi sve potrebne informacije može saznati na broj 0915483586. Tu smo za sve”. 

Prvo natjecanje na kojem će nastupiti.

„Zagreb open od 16. do 18. studenog. Ići će tamo nekoliko momaka i cura. Sada ćemo još izbrusiti formu za to natjecanje i ja se nadam lijepim vijestima iz Zagreba”.

Što drugo, dečkima iz Diabolika želimo da nastave tamo gdje je stao pokojni Damir. Sam i ulazak u dvoranu kroz koju su prošli svi najbolji zadarski boksači a i gostovali neki od najvećih svjetskih, jamac je da se tu mora raditi na pravi i kvalitetan način. Ne sumnjamo da će tako i biti. Tome, sretno.