5.kolo 1.Sonik ŽMNL: Sve u svemu isplati se ostaviti ljepše polovice u kući i provesti nedjelju navečer u Mocirama

Vrijeme čitanja: < 1 min

Puntamika je i dalje na začelju, bez boda, i zvono za uzbunu zvoni li zvoni. Protivnik je najmanje lagan za vaditi se, ni manje ni vise nego Tin. Ekipa koja melje sve i zasad izgleda najuvjerljivije od svih.

Paklenica nakon pobjede lakše diše no nema puno vremena za laganicu jer čekaju Vrsi. Lider prvenstva s maksimalnim učinkom bodova je opasan i težak protivnik, ali se može i protiv njih.

Plovanija je lijepo krenula no malo je ubacila u “rikverc” u prošlom kolu. Lijepa prilika je dvoboj sa Stanovima no i oni računaju na bodove. Poglavito zbog izvedbe iz prošlog kola kada su nes(p)retno izgubili bodove i propustili priliku za popravak bodovnog stanja.

Ugljan i Gauni igraju utakmicu u kojem će se sučeliti iskustvo Bodula s mladošću kraljeva. Sva tri znaka su moguća iako Gauni ove sezone igraju odlično.

I tako malo pomalo dolazimo do derbija kola, dvoboja između Varoši i Kontrol biroa. Varoš ide prednost, zbog rostera i pojedinačne kvalitete, no Kontrol ima jednu kompaktnu družinu u kojoj dominira trka i disciplina, a o motivu i da ne govorimo. Sve u svemu isplati se ostaviti ljepše polovice u kući i provesti nedjelju navečer u Mocirama.

A taj program će se produžiti do kasnije ure jer će Samba dočekati Idassu, za koju je enigma u kakvom sastavu nastupa. Novi prvoligaš je motiviran, no Idassa je ipak iskusnija i valja vidjeti tko će bolje promiješati karte.

Nije dobro u Ploči koja pamti bolje dane i više bodova, pa im je sljedeća utakmica minikvalifikacijska. Čekaju ih Poljica sa svojim talentom i s obzirom na kasni termin utakmice do bodova će onaj tko bude budniji i trezveniji, ali u futsalu.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar