2.ŽMNL: Peta runda, peta doza neizvjesnosti i povećanje adrenalina.

Vrijeme čitanja: < 1 min

Primorac će ugostiti Višnjik iako tablica sugerira lagan posao, njega neće biti. Višnjik spletom okolnosti nema više bodova, plijeni igrom, ali zasad ne i bodovima.

Mali cafe se malo trgnuo i nakon početnih poraza su se upisali i prvi bodovi. Također i Brodarica ima kvalitetan kadar te je sasvim nezahvalno prognozirati krajnji ishod, kao i većinu utakmica ove lige.

Još lani su Sveti Ante i Kontra ukrstili koplja u Serie A, dok sada bitku biju rang ispod. Sveci kotiraju kao favoriti zbog boljeg starta, dok se Kontra još uvijek traži. Ipak njihova disciplinirana igra im zna donijeti ploda i valja očekivati tvrdu utakmicu.

Rastrčana momčad Balija na noge će Murvici koja ima sve osim dobrog starta. Sigurno da će to što prije pokušati ispraviti, no mladići s otoka su tvrd orah i neki su već slomili zube na njima.

Probuđeni Galovčani će biti na novom teškom iskušenju jer ih čeka Bili brig, opasna i homogena družina. Ipak rastrčana ekipa Sv.Mihovila može parirati, samo ovisi koliko dugo, što bi moglo odrediti konačan rezultat.

Derbi kola igraju Raštane i Young boysi u skoro prvoligaškom terminu. Boysi nakon dva iksa, a Raštane nakon prvog poraza žele isprati gorak okus iz usta. Pobjeda je najbolji kaladont za to, a kako doći do nje, ostaje za vidjeti i potegnuti do Mocira.

Kolo se već tradicionalno zatvara u Bibinjama gdje Tornado čeka mladu momčad Dasiada koja zadnje vrijeme ne pobjeđuje, ali i ne gubi. Dasiaddo ne ide s bijelom zastavom na tu utakmicu dok domaćini žele samo pobjedu .

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar