27 lip 2022
T. Grozdanić: Vjerujem da ćemo ove sezone igrati poletan i za oko lijep vaterpolo
Naslovna slider

T. Grozdanić: Vjerujem da ćemo ove sezone igrati poletan i za oko lijep vaterpolo

Drugo kolo Triglav A2 lige donijelo je prvu pobjedu vaterpolista Zadra 1952. Pred svojim navijačima Zadrani su rezultatom 9:7 bili bolji od zagrebačkog Medveščaka.

Važnu ulogu u tom srazu odigrao je i povratnik u redove Zadra, Toni Grozdanić koji je kod rezultata 5:5 postigao dva uzastopna pogotka i time usmjerio dvoboj ka mirnijim vodama.

„Presretan sam prije svega radi naše pobjede i jasno radi svoja dva gola. Baš su mi trebali da se i ja malo psihološki podignem. Treniramo jako i čvrsto i rezultati toga dolaze na naplatu”.

Toni se vratio u matično jato nakon sezone izbivanja i igranja u Njemačkoj.

„Kući je ipak najljepše, sretan sam što sam se vratio u svoj grad i među svoje suigrače s kojima sam od početka svoje karijere. Hvala trenerima Goranu i Ivi. Imao sam vremena u tih godinu dana malo i razmisliti o dosta toga i sada na vaterpolo i sve oko njega gledam ipak zrelije i drukčije”.

Pobjeda je već tu, sezona je tek počela. Očekivanja.

„Dečki koji su došli Slade, Lovrić i Lipej su izvrsni. Tu smo svi negdje i generacijski i vjerujem da ćemo ove sezone igrati poletan i za oko lijep vaterpolo. Nadam se da će nas i rezultat pomaziti, na nama je da ga i isprovociramo svojim odnosom prema treninzima. Odlična je kemija u momčadi i veselim se onom što nas očekuje. Raduje i lijepa posjeta na susretu protiv Medveščaka, sve ćemo učiniti da iz utakmice u utakmicu bude još bolja” – na kraju će Grozdanić.

Foto: ŠC Višnjik