27 srp 2024
Odbojkašice Zadra među osam u Kupu, dečki izgubili od Mladosti Kaštela
Naslovna slider

Odbojkašice Zadra među osam u Kupu, dečki izgubili od Mladosti Kaštela

Odbojkašice Zadra plasirale su se u četvrtfinale Kupa Hrvatske nakon što su sinoć u svojoj dvorani pobijedile rezultatom 3:1 u setovima ekipu Poreča. Gošće su osvojile prvi set a preostala tri su protekla u dominaciji igračica Roberta Kresoje koje su tako stigle do velikog uspjeha i plasmana među osam najboljih sastava u Kupu.

„Sretan sam i zadovoljan kako su cure odigrale ovaj dvoboj. Pokazatelj je to da dobro treniramo i rezultat toga sve više počeo se vidjeti i na samim utakmicama”

Za razliku od cura, očekivano su iz Kupa ispali odbojkaši Zadra. Njih je na Višnjika porazila najbolja hrvatska momčad Mladost Ribola Kaštela s 3:0 u setovima. Unatoč porazu trener OK Zadar, Marin Masnić nije bio nezadovoljan.

„Jedino u drugom setu smo uspjeli donekle parirati gostima koji su puno koplja iznad nas po kvaliteti. Istina, nastupili smo i bez tri igrača iz prve šestorke i u ovom pomlađenom sastavu pogotovo nismo nikakvih šansi protiv favoriziranih igrača Mladosti”.

Cure i dečki iz OK Zadar sada se okreću obvezama u domaćem prvenstvu. Odbojkašice odlaze na gostovanje kod ekipe Osijeka dok odbojkaše u Varaždinu očekuje ogled protiv momčadi Kitro Varaždin.

Foto: ŠC Višnjik