16 kol 2022
G. Jovančević: Na nama je da svojim igrama dovedemo na tribine još više ljudi
Naslovna slider

G. Jovančević: Na nama je da svojim igrama dovedemo na tribine još više ljudi

Dva kola odigrana su u Triglav A2 regionalnoj vaterpolo ligi. Igrači Zadra 1952 na učinku su od jedne pobjede i jednog poraza. Na otvaranju sezone izgubili su na gostovanju kod Naisa dok su na svom bazenu Zadrani u drugom kolu bili bolji od Medveščaka.

„Moramo biti zadovoljni iako još uvijek sam dojma da smo mi i u Nišu trebali izvući bolji rezultat i vratiti se kući barem s bodom. Međutim, nema svrhe sada plakati za propuštenim. Ogled s Medveščakom pokazao je da smo na dobrom putu, dečki marljivo treniraju i kad se još bolje uigramo i rezultat te i sama igra bit će još puno bolji u to sam uvjeren” – kaže trener VK Zadar 1952, Goran Jovančević.

Sam ulazak u sezonu puno je bolji nego u prethodne dvije sezone.

„Istina, prva pobjeda je već tu i to je ono što nas posebno veseli i daje nam još jedan dodatni motiv da nastavimo ovim putem. I naša pojačanja Slade, Lovrić i Lipej odlično su se uklopili u momčad, svi dišu kao jedan i to je važan preduvjet za i postići nešto veće čemu i težimo”.

Veseli pogled i na tribine.

„Nadam se da će ta posjeta biti i sve veća, ovi dečki koji igraju vrhunski vaterpolo to zaslužuju. Na nama je da ih svojim igrama dozovemo u još većem broju i vjerujem da ćemo u tome i uspjeti”.

Slijedi Solaris.

„Momčad koja je istaknula kandidaturu za sami vrh i plasman u A1 ligu. Međutim, bez obzira na to, mi nikome ne priznajemo da je bolji. Bazen je jedino mjerilo toga. Veselimo se i to susretu iako je fokus više na ogledima koji nas kasnije očekuju protiv Cattara i Kopra” – zaključio je Jovančević.

Foto: ŠC Višnjik