Mario Baljak: “Bilo bi sjajno pobijediti Grmoščicu i uzeti nove važne bodove!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Četvrto kolo Prve hrvatske kuglačke lige Zadranima u subotu u goste dovodi Grmoščicu. Etabliranog prvoligaša koji je u sezonu, baš kao i Zadar, krenuo s dvije pobjede i jednim porazom. Pogled na ljestvicu, na kojoj Grmoščica drži treće, a Zadar peto mjesto govori kako je ovaj susret za Zadrane od velikog značaja. Eventualnom pobjedom već sada bi se smjestili u ugodnu sigurnost gornjeg doma što bi im donijelo dodatno samopouzdanje i mirnoću u nastavku sezone.

„Grmoščica se s razlogom nalazi na trećem mjestu jer su po kvaliteti odmah iza Zaprešića i Mertojaka. To je ekipa sastavljena od iskusnih igrača. Posebno bi tu istaknuo Fučkara i Galjanića. Uz njih tu je i Nemanja Galić, igrač koji im je pristigao iz Bosne i Hercegovine i sigurno je kako nam neće biti lako doći do slavlja u ovoj utakmici“, kaže kapetan Zadra,Mario Baljak i dodaje:

„Pobjeda protiv Grmoščice puno bi nam značila za nastavak ovog odličnog otvaranja prvenstva u kojem smo u tri utakmice uzeli već četiri boda što, moram proznati, nismo očekivali. Bili bi jako zadovoljni kada bi ih nakon Grmoščice imali šest i smatram da za to imamo dobre izglede. Svi smo zdravi i nema razloga da se ne potrudimo dobiti. Nadam se da neće izostati niti podrška naše publike jer radi se o jednoj od boljih ekipa u ligi.“  

Utakmica u kuglani Mocire počinje u 15 sati.