19 tra 2024
ŽMNL: Druga liga plijeni kvalitetom, zanimljivim i neizvjesnim utakmicama
Futsal

ŽMNL: Druga liga plijeni kvalitetom, zanimljivim i neizvjesnim utakmicama

Prvi takav dvoboj je bio sraz Kontre i Dassiada u kojoj se dosta toga riješilo u posljednjoj dionici utakmice.Dassiado je opet ostao korak kratak, a karte su se ovaj put otvorile Kontri.

Remi prepun preokreta su odigrali Višnjik i Brodarica. Pobjeda je mogla otići bilo kome, ali i poraz tako da su svi zadovoljni otišli pod tuš.

Sudar Svetaca je bio jednosmjerna ulica Svetog Ante koji je goropadno i uvjerljivo isporučio sedmicu Sv.Mihovilu iz Galovca. Efikasnost i lepršavost u igri je bio recept za pun plijen ove utakmice.

Moćna Murvica je u derbiju kola poražena od isto tako moćnog Bilog Briga. Pobjednički gol mladog Antonia Perice je postignut u zadnjoj minuti na radost i delirij vjerne vojske navijača.

Primorac iz Ljupča je moćno i efikasno ušao u sezonu. Ovo kolo su s čak osam golova ispratili Tornado u Bibinje i tako sebe stavili na sam vrh lige dok su gosti ostali na nuli, zasad!

Mali cafe i drugu utakmicu dolaze bez zamjene a kao takvi ne mogu ozbiljnije zaprijetiti. Ovaj put su taj “poklon” uzeli i počastili se pobjedom igrači Rastana. MC ostaje da se resetira za nastavak dok Raštane sanjaju otvorenih očiju.

Kada je polovicom nastavka pisalo da Young boysi imaju prednost od četiri gola činilo se da Baliju prijeti ” tsunami” katastrofa. No mladi boduli se nisu predavali, mic po mic su stigli do minus 1. No u završnici nije bilo snage, a ni sreće za više od toga i tako boysi na maksimalnom učinku.

Tekst i foto: Futsal Zadar