19 ožu 2024
Zadar – Hajduk na Stanovima od 18 sati
Naslovna slider

Zadar – Hajduk na Stanovima od 18 sati

Pred nogometašima Zadra nova je domaća utakmica, treća uzastopna, no ovaj put prijateljskog karaktera. Nakon prvenstvenih pobjeda protiv Dugopolja i Hajduka II, momčad Krešimira Sunare danas od 18 sati na Stanovima će odmjeriti snage s prvim sastavom Hajduka.

Splićani trenutačno zauzimaju sedmo mjesto na prvoligaškoj ljestvici s 11 osvojenih bodova u 10 kola pa će trener Zoran Vulić ovu utakmicu i reprezentativnu stanku sasvim sigurno pokušati iskoristiti kako bi podigao svoje igrače uoči nastavka prvenstva.

S druge strane, i Zadrani su do sada sakupili 11 bodova, ali u sedam kola pa se trenutačno nalaze na petoj poziciji Druge HNL, samo bod iza Dinama II, Šibenika i Osijeka II, a četiri iza vodećeg Varaždina.

Kako se Druga liga igra i za vrijeme nastupa reprezentacija, naši će momci ponovno na teren već ove nedjelje u 15 sati, kada na Stanove stiže zagrebačka Kustošija. Stoga će sutrašnja utakmica vjerojatno biti prilika i za neke igrače koji do sada nisu imali veću minutažu.

U svakom slučaju, za očekivati je zanimljiv dvoboj, koji će na zadarski stadion privući i veći broj gledatelja, budući da je ovo prvo gostovanje prvoligaškog Hajduka nakon više od tri godine.

Ulaznice za utakmicu po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti od 7 do 15 sati u prostorijama NK Zadra te od 16:30 na blagajni ispred ulaza na istočnu tribinu.Kako bi se izbjegle veće gužve pred sam početak susreta, i ovom prilikom pozivamo sve navijače da na stadion dođu nešto ranije i uživaju u lijepoj nogometnoj večeri.

Tekst: NK Zadar