11 kol 2022
1.Sonik ŽMNL: Četiri pogotka Stipe Šušića, prošlogodišnji hit Puntamika i dalje nula golova i bodova
Futsal

1.Sonik ŽMNL: Četiri pogotka Stipe Šušića, prošlogodišnji hit Puntamika i dalje nula golova i bodova

Odličan futsal, puno golova i nekoliko neočekivanih rezultata je kratak rezime ove runde prve lige.

Ugljan je ganjao još jedan skalp papirnatog favorita, no nije išlo kontra Vrsi. Gospodarenje od prve minute na terenu je kao epilog donijelo uvjerljivu pobjedu vrijedne izbijanja na sam vrh tablice.

Samba se osvježila i rekuperala od poraza i zadala Paklenici bolan udarac. Drugi ples se pleše kad je u igri Marko Lončar koji svoju ekipu diže a suigrače čini boljima.

Ploča se od samog početka nije uspjela nametnuti Kontrol birou, te su na kraju potpisali pristojan poraz. Debitanti u ligi su se konsolidirali i lijepo ih je bilo vidjeti kako stoje na terenu.

Prošlogodišnji hit lige, Puntamika je još na rubrici, nula golova i bodova. Šanse se ne realiziraju i staro pravilo je da slijedi kazna. Sve su to iskoristili igrači sa Stanova i upisali pobjedu i vrlo pristojan start u sezonu.

Malo iznenađenje kola je pobjeda hrabre Plovanije nad dream teamom Idasse Nadin. Momčad nakrcana zvijezdama nije impresionirala Plovaniju, a pogotovo Stipu Šušića, strijelca čak četiri zgoditka, te je tako uzeo primat igrača utakmice ali i cijelog kola.

Tin je vrlo lako i brzo sredio Poljica. Već prvi dio je sve otišlo na stranu Tina i sve ostalo je bilo odrađivanje posla koji je na kraju i završen te su pjesnici stigli do prve pobjede.

Tekst i foto: Futsal Zadar