Bogat sportski vikend očekuje nas u ŠC Višnjik

Vrijeme čitanja: 2 min

Ovog vikenda na Višnjiku vas očekuje bogat i raznolik sportski program u sklopu kojega četiri zadarska prvoligaša otvaraju novu sezonu pred domaćom publikom.

U subotu 6. listopada s početkom u 17:00 sati igra se susret 2. kola ABA lige između Zadra i Cedevite, a ovo je prvi nastup košarkaša Zadra u novoj sezoni u dvorani Krešimira Ćosića na kojem možda nastupi i najzvučnije ovosezonsko pojačanje, bivši NBA prvak Glen Davis. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni ŠC Višnjik već danas od 10:00 do 18:00 sati i u subotu na dan utakmice od 10:00 sati pa do početka treće četvrtine. Cijene ulaznica su 30 kuna za tribine i 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu.

U subotu s početkom u 17:00 sati pred domaćom publikom nastupit će i odbojkaši OK Zadar koji će u prvom kolu prve odbojkaške lige za seniore ugostiti momčad Šibenik 91. Susret će se odigrati u pomoćnoj dvorani 4. Nakon nastupa seniora, u istoj dvorani sezonu otvaraju i odbojkašice koje u će u svom prvom nastupu snage odmjeriti protiv ŽOK Azena iz Velike Gorice. Susret počinje u 19:00 sati.

U isto vrijeme, u 19:00 sati, ali u pomoćnoj dvorani broj 3 u 1. kolu Prve ženske lige košarkašice Zadra u svom također prvom nastupu ove sezone dočekuju ŽKK Brod na Savi.

Na Zatvorenom bazenskom plivalištu Višnjik vaterpolisti Jadrana iz Splita u subotu 6. listopada s početkom u 19:00 sati igraju prvu utakmicu zadnjeg kruga kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Jadrana Carine iz Herceg Novoga. Uzvrat je u Crnoj Gori u srijedu, a susret se igra na Višnjiku jer na bazen u Poljudu još traju radovi u sklopu energetske obnove cijelog kompleksa.Ulaz na utakmicu je slobodan.

U subotu i nedjelju 6. i 7. listopada povodom obilježavanja Dana obrane grada Zadra održava se 12. memorijalni Kup Hrvatske u sjedećoj odbojci. Odbojkaški kup će se održati u pomoćnoj dvorani 1, a oba dana natjecanje će početi već od 09:00 sati.