04 lip 2023
Futsal Zadar: Serie B ili “minsko polje”!
Futsal

Futsal Zadar: Serie B ili “minsko polje”!

Otvaranje je pripalo Svetom Anti i Malom cafeu, a čast prvog gola je imao kapetan Ante Vukorepa. Upravo taj gol je usmjerio igru i krajnju pobjedu Svetaca koja je mogla biti uvjerljivija no promašaji i solidni vratar Radas su ostavili MC u sferi pristojnog poraza.

El Classico druge lige je dvoboj Višnjika i Bilog briga. Kada je polovicom nastavka Višnjik imao dva zgoditka razlike činilo se da će pobjeda put Vošte. No iskustvo Bilog briga je isplivalo i za samo nekoliko minuta rezultatski plus je svijetlio za njih. To je bio konačan rezultat ovog derbija kola koji je pobudio pažnju mnogih.

Lakše od očekivanoga je pala Brodarica koja je najavljivala veće domete. Njihov Damaklo bez mača je bila momčad Primorca koja je sve mane iskoristila i na startu je upisala veliki trobod.

Raštane su dugo lomile, ali ne i skroz slomile Dassiado. To je momčad koja bazira igru na mladima i tako su krenuli i ove sezone. Na kraju pišemo minimalnu pobjedu Raštana i miran start u sezonu.

Kontri jedno a Murvici drugo poluvrijeme je kratak rezime te utakmice. Samo je razlika u tome što je Murvica svoju bolju igra okrunila s tri boda, a Kontra s dva gola i samim time dolazimo do konačnog cilja utakmice. Skoro pa prvoligaška Murvica je opravdala status favorita.

Lakše od očekivanog do bodova su stigli Young boysi u utakmici sa Sv.Mihovilom. Istoimeni svetac je bio pomalo fatalan za njih jer ranojutarnji termin nije naišao na razumijevanje Galovčana.

Tekst i foto: Futsal Zadar