1.Sonik ŽMNL: Takoreći nije se ni krenulo, a već smo prste polizali s poslasticom prvog kola.

Vrijeme čitanja: < 1 min

Dragan Radman iz Varoši i Tin su nam priuštili mega spektakl. Vrlo brzo je Varoš, tj.Dragan Radman poveo Tina sa 3:0 i činilo se da je priči kraj. No snaga Tina je upravo u širini kvalitetnih igrača, kao što su Katalinić i novopridošli Kolega, te se na kraju došlo do remija s kojim su na kraju svi bili zadovoljni.

Vrsi su petardom Sambi poželjeli dobrodošlicu u prvu ligu. Iskustvo igranja utakmica s jedne i neiskustvo s druge strane je rezultiralo visokom i uvjerljivom pobjedom.

Mali derbi su igrali Kontrol biro i Idassa u kojem smo se nagledali preokreta i čarobnih poteza. KB je vrlo rano poveo no DJ armija nije puštala papučicu gasa te su došli do bitne pobjede.

Tie break su odigrali Gauni i Plovanija u igri gdje se o obrani nije ni pomišljalo, izgleda. Konačnih 7:6 je bilo dobro samo za publiku dok se voditeljima dizala kosa na glavi, ipak manje dekoncentrirani su bili Gauni i pobjeda putuje u kraljevski Biograd.

Ploča i Stanovi su sezonu otvorili remijem iako su do pobjede mogli jedni i drugi. Na koncu stisak ruke i bod je u obje kuće.

Sličnu partiju su odigrali Poljica i Paklenica, pomalo mamurna od subote. Isti broj golova je donio bod svakome a valja istaknuti novo mlado ime u redovima Poljica, Tonija Vučkovića.

Skoro pa senzacionalno je odjeknula pobjeda Ugljana nad Puntamikom ali samo za one koji nisu bili u dvorani. Čvrsti blok i kontranapadi pod ravnanjem maestra Stipe Pavina su odnijeli bodove na otok.

Tekst i foto: Futsal Zadar