Poraz STK Donat na otvaranju sezone. Trener D. Karlović: “Neke stvari više neću tolerirati”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Porazom su u sezonu krenuli stolnotenisači zadarskog Donata. U susretu 1. kola Superlige u svojoj dvorani rezultatom 4:0 izgubili su od držvanog prvaka momčadi Starr iz Varaždina.

Gosti su bili favoriti i rekli bismo sve osim njihove pobjede bilo bi veliko iznenađenje. Međutim, gledajući ovaj ogeld dojma smo da su stvari mogle biti kudikamo drukčije, točnije dosta toga moglo je ići i na stranu domaćina.

Ipak nije, svoj prilike nisu iskoristili Mijatović, Zeljko, Zubčić te u konačnici i par Mijatović/Zeljko te su gosti stigli do uvjerljive pobjede.

Ukazanu priliku igrači Starra, iskusni Ređep, Iranac Amiri Nia i Englez Bayley znalački su iskoristili te su odnijeli bodove put baroknog grada.

„Imamo za čim žaliti, vjerujte. Nisam zadovoljan kako su dečki reagirali, ovo nije bilo dobro. Puno stvari morat će se promijeniti, neke stvari više jednostvano neću tolerirati“ – istaknuo je trener STK Donat, Davor Karlović.

Priliku za stići do prvih bodova Donatovci će imati u sljedećem kolu kada gostuju u Slavonskom Brodu kod Obrtničke škole.