Žilavec: “Volio bih da centar dođe prije djeda Božićnjaka, a dresovi su zapeli na carini!”

Vrijeme čitanja: < 1 min
Direktor KK Zadar Željko Žilavec na današnjoj konferenciji za medije na Višnjiku govorio o aktualnostima u klubu. Nakon što je rekao kako je produžen rok za starije pretplatnike koji će tako moći do svojih sjedala i u narednih nekoliko dana, dotaknuo se i teme pojačanja na poziciji centra na kojeg zadarska košarkaška javnost čeka već izvjesno vrijeme.
“Volio bih da centar dođe prije djeda Božićnjaka. Nažalost, protiv FMP-a ćemo sigurno biti bez njega ali istrčat ćemo hrabro i odigrati najbolje što možemo. Iza toga se nadamo da ćemo odraditi i taj posao i da ćemo već na sljedećoj utakmici biti kompletni”, rekao je Žilavec koji je pojasnio situaciju koja se dogodila na završnici ABA Superkupa kada su igrači Zadra nastupili u različitim dresovima.
“Dresovi dolaze danas jer su zapeli na carini. Protiv FMP-a ćemo sigurno istrčati u novim dresovima. Isto tako moram reći kako su i nova stranica i web shop bili usko vezani uz dresove pa ćemo i to brzo pokrenuti sad kad je to riješeno.”
Pohvalio se Žilavec i novim sponzorima.
“Dobili smo tri nova sponzora, to su Zračna luka Zadar, Uber i Kompas. Radimo i na novom, izdašnijem ugovoru s našim velikim partnerom Tommyjem jer smo imali ugovor na godinu dana, a sad radimo na tome da bude višegodišnja suradnja.”
Što se voditelja marketinga i osobe za odnos s javnošću tiče Žilavec je rekao kako će ime biti poznato idućeg tjedna čim se riješe neke formalnosti. Dodao je i kako nije istina da su klub blokirali Filip Kraljević i Toni Jelenković.
“Klub nije blokiran s nijedne strane i u sezonu se ulazi s pozitivnom nulom. To bi trebalo biti normalno i ne bi se trebalo isticati, ali pohvalit ću se kako smo riješili cijelu prošli sezonu što se profesionalnih ugovora tiče”, zaključio je Žilavec.
Foto: Sport023