03 srp 2022
II. Memorijal “Zdravko Dacijar” ovog vikenda na Višnjiku. R. Kresoja: „Drago nam je da barem jedan dan u godini možemo posvetiti Zdravku, ocu zadarske odbojke!“
Naslovna slider

II. Memorijal “Zdravko Dacijar” ovog vikenda na Višnjiku. R. Kresoja: „Drago nam je da barem jedan dan u godini možemo posvetiti Zdravku, ocu zadarske odbojke!“

Odbojkaški klub Zadar sutra će i službeno krenuti u novu sezonu. I to na najljepši mogući način. Pred svojim će navijačima oba pogona kluba, muškarci u subotu žene u nedjelju, nastupiti na II. Memorijalu „Zdravko Dacijar“.

„Jako nam je drago da imamo priliku barem jedan dan u godini posvetiti našem dugogodišnjem djelatniku i mogu slobodno reći ocu zadarske odbojke Zadravku Dacijaru. Ispred nas su dva dana, nadam se prave odbojke u kojima ćemo vidjeti gdje se po pitanju forme nalazimo u ovom trenutku nakon odrađenih mjesec dana priprema“, kaže trener i predsjednik u OK Zadar, Robert Kresoja.

Silom prilika s pripremama se krenulo nešto kasnije nego inače i to u prilično izmijenjenom sastavu za razliku od onog lanjskog.

„Da, čak šest igračica iz prve postave su nas napustile na kraju prošle sezone i njihov nedostatak će biti jako teško nadoknaditi. Od lanjske okosnice ostale su nam Vana Mrduljaš i Josipa Marković dok su sve ostale djevojke priključene iz mlađih selekcija. Imali smo manje vremena za pripreme ali stvarno moram pohvaliti rad svih cura koje su maksimalno ozbiljno odradile ovaj dio. Sada su ispred nas utakmice i moram reći kako im se jako veselimo. Gotovo šest mjeseci je prošlo od posljednje prvenstvene utakmice i svi jedva čekamo istrčati na parket.

II. Memorijal Zdravko Dacijar i u subotu i u nedjelju počinje u 11 sati. U muškom dijelu nastupaju ekipe Zadra, Rijeke, Bihaća i Splita, dok će u ženskom dijelu snage odmjeriti ekipe Zadra, Dinama, Rijeke i Splita.

SUBOTA 29.09.

11:00 OK Zadar –  OK Bihać

13:00 OK Split – MOK Rijeka

15:00 Utakmica za 3. mjesto

17:00 Finale

NEDJELJA 30.09.

11:00 OK Zadar – OK Split

13:00 OK Dinamo – HAOK Rijeka

15:00 Utakmica za 3. mjesto

17:00 Finale