Donatovci i dvorana na Bagatu spremni za Starr i sutrašnji početak Superlige!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Suprotno najavama, stolnotenisači zadarskog Donata i dalje ostaju u svojoj legendarnoj dvorani na Bagatu koja se posljednjih mjesec dana užurbano obnavlljala kako bi do početka nove natjecateljske sezone bila spremna ugostiti sve igrače i momčadi koji će ju pohoditi. I obnovila se!

Plan preseljenja na ŠRC Višnjik tako je pomaknut za najmanje jednu sezonu, no u klubu ne kriju kako se u bliskoj budućnosti vesele preseljenju na Višnjik gdje bi se za potrebe stolnog tenisa u Zadru napravila jedna namjenska dvorana sa najmanje šest stolova.

„Dvorana na Bagatu preuređena je i spremna za početak prvenstva. Obnovljen je krov koji je prokišnjavao, kao i prozori na krovu i na fasadi dvorane koji su previše propuštali pa je dvoranu bilo gotovo nemoguće zagrijati u zimskim mjesecima. Sada je to sanirano, obnovljena je fasada i stvoreni su uvjeti za normalno treniranje i odigravanje utakmica. Mi stoga ostajemo u našoj dvorani i moram reći kako mi je zbog toga jako drago“, izjavio je za naš portal Davor Karlović, trener u STK Donat .

Prvi susret u povratničkoj sezoni u HEP Superligu stolnotenisači Donata u novoj će dvorani odigrati sutra s početkom u 11 sati, a u goste im dolazi aktualni državni prvak ekipa STK Starr iz Varaždina.

Dodajmo i kako će u novoj sezoni boje Donata braniti prošlogodišnja ekipa u sastavu Tomislav Zubčić, Ivan Zeljko, Antonio Goja, pojačani s Danijelom Mijatovićem i Antom Ražovom.

 

Foto: Sport023