18 tra 2024
Sunara nakon prve pobjede nogometaša Zadra u Drugoj HNL: “Igrali smo na bodove i osvojili ih potpuno zasluženo!”
Naslovna slider

Sunara nakon prve pobjede nogometaša Zadra u Drugoj HNL: “Igrali smo na bodove i osvojili ih potpuno zasluženo!”

Veliki kamen sa srca paoje jučer nogometašima Zadra koji su u četvrtom kolu Druge HNL došli do prve pobjede u ovom natjecanju svlada vši pred svojom publikom BSK iz Bijelog Brda s 1:0.

Možda i najveće breme u cijeloj priči sa sebe je skinuo trener Zadra Krešimir Sunara koji je sada barem s jednim čavlom učvrstio svoju stolicu na klupi drugoligaša sa Stanova.

Nakon utakmice vidjelo se olakšanje na njegovom licu na čemu je prvenstveno bio zahvalan svojim igračima.

„Stvarno čestitam svojim igračima na teškoj pobjedi ali čestitam i protivniku koji se pokazao u dobrom svijetlu i koja je pokazala kako će biti jako dobar konkurent ostalim momčadima u ligi.  Jako teška utakmica je iza nas. S obzirom da smo u prethodne tri utakmice osvojili tek bod osjetio se određeni pritisak rezultata. Ali odigrali smo jednu pravu prvenstvenu utakmicu u kojoj smo igrali na bodove. Smatram kako smo ih osvojili potpuno zasluženo.“

Kakva je težina ozljede vratara Bendera?

„Sedam minuta prije kraja u jednom nesmotrenom startu protivničkog igrača ozlijedio nam se golman. Nadam se stvarno da će s njim biti sve u redu i da ćemo s njim od idućeg tjedna početi s pripremama za sljedeću utakmicu protiv Lučkog“, zaključio je Sunara.