Višnjik će biti domaćin plesnog natjecanja Fall For Dance Zadar 2018

Vrijeme čitanja: < 1 min

Sportski centar Višnjik biti će domaćin ovogodišnjeg velikog jesenskog plesnog natjecanja  „Fall For Dance Zadar 2018” i to u subotu 10. studenog 2018 godine.

Ljubav prema plesnoj umjetnosti i poznanstvo organizatora, Kristine Alaburić, Anđele Bugarija, Vinka Radovčića i Ive Burčul dovelo je do zajedničke organizacije natjecanja.
Cilj  je omogućiti svoj djeci sudjelovanje na natjecanju, ali i promicati ples i različite plesne discipline na području Grada Zadra, Zadarske županije i cijele Hrvatske.

Prijaviti se mogu svi kojima je želja sudjelovati na ovakvom događanju u kategorijama SOLO, DUO, TRIO i GRUPE, a nagrade se dodjeljuju za prvo, drugo i treće mjesto u dobnim kategorijama : MINI do 7 godina,  JUNIORI 7-11 godina, MLADI 12-16 i SENIORI:17+.

plesnim stilovi; BALLET, CONTEMPORARY, ACROBATIC DANCE, SHOW DANCE, JAZZ DANCE, LYRICAL, STREET DANCE,  MTV COMMERCIAL, DANCEHALL, URBAN MOVEMENT, OPEN, HIP HOP, KRUMP,  WAACKING, LOCKING, VOGUE, HOUSE, AFRO DANCE, BREAK DANCE, TAP DANCE,  MODERN, CHARACTER, MUSICAL THEATER, TWIRLING,  ZUMBA, CHEERLEADING, MAJORETTE, BOLLYWOOD, FOLK/ETHNIC BELLY DANCE/ORIENTAL, BELLY DANCE SHOW/ORIENTAL , LATIN DANCE, BACHATA, SALSA, DISCO DANCE i ostale plesne kategorije.

Ove godine očekuju se i gosti iznenađenja u prostoru Sportskog centra na Višnjiku, koji će otvoriti samo natjecanje sa početkom u 15 sati. Pozivamo vas da nam se pridružite na još jednom odličnom plesnom druženju!