M. Brzoja: Veselimo se turniru u Francuskoj da vidimo gdje smo

Vrijeme čitanja: < 1 min

U punom jeku su pripreme košarkaša Zadra za novu sezonu. Momčad se usporenim ritmom popunjava, Little je stigao, igrač na poziciji 4, 5 još nije a kada će, to se ne zna.
Kako sve to izgleda na treninzima pitali smo igrača KK Zadar, Mislava Brzoju.

“Ide sve onako kako i treba. Većinom je naglasak na fizičkoj spremi, dosta je trčanja, obrambenog djela i što je najvažnije, koliko toliko smo se kompletirali i sada možemo odigrati i pet na pet. Atmosfera je odlična na treninzima i ja vjerujem da ćemo sezonu dočekati u dobrom tonusu”.

Ono što Zadrane sada očekuje je od 13. do 15. rujna nastup u francuskom Angersu na turniru „Pro Stars”. Zadrani su u skupini sa Strasbourgom i Nanterreom, a na turniru još sudjeluju Avellino, Le Mans i Cholet.

„Riječ je o velikom testu za nas, očekuju nas dobre utakmice da vidimo gdje smo. Ja se također vraćam u kadar nakon što sam bio natukao rebra protiv Splita. Protivnici su odlični i baš me zanima kako ćemo igrati protiv momčadi iz Europe s kojima se tijekom sezone nemamo priliku susretati”.

Bit će ovo ujedno i jedna od završnih provjera košarkaša Zadra prije Superkupa ABA lige koji je na rasporedu od 20. do 23. rujna 2018. godine.

Foto: Zvonko Kucelin/KK Zadar