Sunara nakon boda u Sesvetama: „Veliki poticaj za nas i veliki motiv za daljnji rad!“

Vrijeme čitanja: < 1 min

Nakon utakmice u Sesvetama u kojoj je Zadar 27 minuta prije kraja gubio 3:1, a na kraju ipak uspio izvući svoj prvi bod u Drugoj HNL, trener Zadrana Krešimir Sunara morao je biti zadovoljan.

„Jesam, iako ne u potpunosti jer smo na kraju utakmice imali priliku vratiti se u pozitivan rezultat. Ali moramo biti realni i reći kako je ovaj rezultat ipak najpravedniji. Čestitke mojim igračima koji su se vratili iz minusa od dva pogotka i vjerujem kako je ovo put kojim svi skupa želimo krenuti. Ovo je veliki poticaj za nas i veliki motiv za daljnji rad. Okrećemo se već prema sljedećoj utakmici koja nas očekuje u Zadru protiv BSK-a u subotu i ovom prilikom pozivam  publiku da dođe u što većem broju. Odužit ćemo im se dobrom i igrom i dobrim rezultatom.“

Ono što sigurno nije bilo dobro jest tri pogotka iz vlastitih grešaka.

„U deset minuta smo napravili tri velike pogreške,ali to su sad neke naše stvari koje ćemo rješavati na treninzima.“

Ipak, Zadrani su u ovoj utakmici prekinuli neefikasnost što je svakako podatak za istaknuti.

„Pa mi stalno stvaramo prilike. U ove tri utakmice smo stvorili preko deset sjajnih prigoda za gol. Danas se konačno otvorilo i zabili smo tri gola. Dojma sam kako smo mogli postići i još koji. Ali najvažnije je da smo taj segment igre popravili, a sad još moramo poraditi i na ovom drugom gdje previše olako primamo golove“, zaključio je Sunara.

 

Foto: Sport023