J. Iveljić: U Sesvetama ćemo tražiti prve bodove

Vrijeme čitanja: 2 min

U 17 sati nogometaši Zadra igraju utakmicu 3. kola Druge HNL na gostovanju kod Sesveta. Sesvećani su, baš kao i Zadrani, u prva dva doživjeli poraze te će obje momčadi u ovoj utakmici loviti prve ovosezonske bodove.

– Nažalost, u prva dva kola nismo uspjeli osvojiti ni boda, iako mislim da smo igrom to zaslužili. Nismo uspjeli zabiti kada je trebalo, ali vjerujem da će doći i taj gol i onda će sve biti lakše. Nadam se da ćemo se ovaj put kući vratiti barem s bodom, a naravno da je naša sportska želja da u svakoj utakmici pa tako i ovoj pokušamo pobijediti – kaže Josip Iveljić, stoper Zadra.

U prvom kolu Zadar je poražen u gostima kod Hrvatskog dragovoljca, a u drugom kod kuće od Šibenika, dok su Sesvete ostale praznih ruku kod kuće protiv Dinama II i u gostima kod Osijeka II.

I protiv Dragovoljca i protiv Šibenika imali smo svoje prilike, koje nismo iskoristili i završilo je tako kako je. No, to je prošlost. Ovaj tjedan smo dobro trenirali i spremni smo za gostovanje kod Sesveta. Sigurno da neće biti lako, jer se radi o dobrom protivniku, koji će također tražiti prve bodove, ali vjerujem u našu momčad i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo željeni rezultat.

Uskoro 21-godišnji Iveljić, koji je prošao školu nogometa NK Zadar, protiv Šibenika je ubilježio prvi seniorski nastup za matični klub.

Predivan je osjećaj zaigrati prvi put za svoj klub pred toliko ljudi i još u onakvom ugođaju pod svjetlima reflektora. Nažalost, rezultat nije bio takav da mogu po dobrome pamtiti svoj debi, ali bit će još prilika. Na nama je da pobjedama još više podignemo atmosferu oko kluba pa sam uvjeren da će na Stanovima sve češće biti onakav ugođaj – za kraj će mladi branič Zadra.

Tekst i foto: NK Zadar