25 lip 2022
Bepo Filipi: Jedva čekam prvi gong da borba krene
Borilački

Bepo Filipi: Jedva čekam prvi gong da borba krene

Sve je bliže subota i meč zadarskog boksača Josipa Bepa Filipija u zagrebačkoj Areni. Njegov suparnik u profesionalnom debiju bit će Srbin, Predrag Jevtić.

Pripreme su odrađene kako nam je Bepo kazao i sada samo čeka ulazak u ring.

„Sve smo odradili što smo i zamislili ja i Marijo Šivolija Jelica. Trenirali smo u Salima, Zadru, Omišlju i u Zagrebu kod Tome Kadića koji je uvijek tu uz nas i hvala mu. I on je dio cijele ove priče, bez pravog tima teško je postići pravi rezultat. Surađujemo već dosta dugo i nema razloga da tako ne bude i dalje. Kombinirali smo treninge, što u dvorani što vanka. Bilo je zanimljivo, istina i naporno, haha ali spreman sam”.

Predrag Jevtić čeka ga u subotu u ringu.

„Respektiram svakog suparnika pa tako i njega. Pogledali smo neke njegove mečeve, napravili smo taktiku i sada je na meni da to sve i realiziram u ringu. Jedva čekam prvi gong da borba krene. Znam što mi je činiti da stignem do pobjede. Samo to me zanima”.

Debi je na vrhunskoj priredbi koju organizira Filip Hrgović.

„Bolji početak nisam mogao niti zamisliti. Vjerujem da će i atmosfera biti odlična, dolazi i mojih navijača dosta da mi daju potporu. Za nagradu im želim podariti pobjedu. Vjerujem da će tako i biti”.