Završen 14. Memorijal “Barba Tomo Amižić” koji je ove godine doživio punu slavu

Vrijeme čitanja: < 1 min

Športski centar Višnjik proteklog je vikenda bio poprište najboljeg stolnog tenisa što Hrvatska u ovom trenutku ima za ponuditi. Svi najbolji domaći igrači u kategorijama mlađih kadeta i kadeta, mlađih kadetkinja i kadetkinja, juniora i juniorki te seniora i seniorki okupili su se na Memorijalu Barba Tomo Amižić koji se već 14. godinu zaredom održava u organizaciji Stolnoteniskog kluba Donat iz Zadra.

Ovogodišnji turnir bioje i najmasovniji dosada. Brojao je preko 230 igrača iz Hrvatske ali i inozemstva na što trener u STK Donat, ujedno i glavni organizator Davor Karlović bio neizmjerno ponosan.

„Turnir je prošao fenomenalno. Evo postali smo drugi najmasovniji turnir u Hrvatskoj, a moja je namjera da postanemo i najmasovniji i to ćemo pokušati ostvariti već iduće godine.

Što se samih rezultata tiče, STK Donat na ovogodišnjem je turniru nastupio sa 16 predstavnika od kojih je najdalje otišao Ivan Zeljko u konkurenciji seniora. On je u finalu, u jednom jako lijepom meču izgubio od predstavnika osječkog Vodovoda Vjekoslava Zovka s 3:1.

Ovo je ujedno bio i naš prvi nastup nakon priprema i treninga i sada idemo dalje još jače se spremati za ono što nas očekuje.“

Dodajmo još samo kako stolnotenisači Donata povratničku sezonu u Superligu otvaraju 29-og ovog mjeseca kada u će u dvorani na Bagatu ugostiti Varaždin.