28 ruj 2023
Od ponedjeljka počinju upisi u Plivački klub Zadar
Naslovna slider

Od ponedjeljka počinju upisi u Plivački klub Zadar

Plivački klub Zadar od 03.09. počinje s upisima novih članova za programe:
– ŠKOLA PLIVANJA
– OBUKA NEPLIVAČA
– IGRAONICA

ŠKOLA PLIVANJA je program namijenjen plivačima koji žele usavršiti svoje plivačko znanje. U plivačkoj školi plivači uz pomoć educiranog kadra uče pravilno disati, plutati, skakati na noge i na glavu i pravilno plivati sve 4 plivačke tehnike (kraul, leđno, prsno, delfin). Treningu u vodi prethodi uvodni dio sata na suhom gdje djeca rade na poboljšanju motoričkih sposobnosti, druže se i igraju.
Prije upisa svako dijete mora proći testiranje (radnim danom u 9:30 i 17:45 na bazenu Višnjik, testiranja vodi Josipa Nekić, prof.). Škola plivanja PK Zadar na bazenu Višnjik započinje 10. rujna, treninzi se održavaju tri puta tjedno u jutarnjem i popodnevnom terminu.

Za djecu neplivače PK Zadar ima 2 programa:
Igraonica za one najmlađe (3.5-4.5 g.), i obuka neplivača za djecu od 4.5 g. i starije. Treninzi za obuku neplivača održavaju se u popodnevnom terminu i traju 15 dana. Prijave u tijeku!

Zašto baš plivanje:
Ako želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati i da usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema (nepravilno držanje, pretilost…), upišite ga u školu plivanja PK Zadar. Plivanje je bazičan sport koji pozitivno utječe na rast i razvoj, socijalizaciju i razvoj svih motoričkih sposobnosti. Kao individualan sport daje mogućnost samoostvarivanja, a radom u grupi djeca će steći prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.
Bilo da ste plivač ili budući plivač, dođite na bazen Višnjik, plivajte i učite s nama kroz igru i zabavu.

Prijave i informacije:
099/8038521, Anja Jelenić, tajnica
098/1374604, Josipa Nekić, prof.
mail: info@pkzadar.hr

Radno vrijeme ureda na bazenu Višnjik (od 03.09.2018.):
Ponedjeljak – petak: 08:00 – 10:00 i 17:00 – 19:00 sati.
Ured se nalazi desno od recepcije, naći ćete nas po oznakama PK Zadar!