19 tra 2021
Sunara i Jurić najavili pobjedu u sutrašnjem dvoboju protiv Šibenika!
Naslovna slider

Sunara i Jurić najavili pobjedu u sutrašnjem dvoboju protiv Šibenika!

Nogometaši Zadra sutra će na Stanovima odigrati prvu službenu utakmicu u novoj sezoni. U drugom kolu Druge HNL pred svojim će navijačima ugostiti Šibenik. Susjedski derbi koji je podjednako važan za obje momčadi s obzirom da ni jedna ni druga ekipa u prvom kolu nisu došle do pobjeda.

„Pred nama je utakmica sa Šibenikom na domaćem terenu nakon onog nesretnog poraza u prvom kolu u Sigetu. Iza nas su tri tjedna rada i mogu sa zadovoljstvom reći kako dečki dobro rade i kako smo svakim danom sve bliži mojim idejama. Radi se na jedan način koji nas sve skupa čini zadovoljnima“, rekao je u najavi utakmice protiv Šibenika trener Zadra Krešimir Sunara i dodao:

„Što se tiče same utakmice sa Šibenikom, poslije naše utakmice protiv Hrvatskog dragovoljca bio sam pogledati i njihovu utakmicu i ono što mogu reći je kako Šibenik sigurno ima određene kvalitete za sami vrh Druge lige ali to ništa ne znači u smislu ove naše sutrašnje utakmice gdje ćemo se mi postaviti sa određenim respektom. Isto tako znajući i našu kvalitetu siguran sam da ćemo sve napraviti da pobijedimo. Ovaj tjedan smo jako dobro odradili i preostaje nam još današnji trening da se spremimo da kroz dobru igru ostvarimo rezultat koji priželjkujemo.“

U pobjedu ne sumnja niti veznjak Zadra, Kristijan Jurić.

„Sutrašnja utakmica je jedan susjedski derbi. Siguran sam kako smo za njega spremni i kako ćemo ponoviti utakmicu kao i protiv Hrvatskog dragovoljca jer smo nakon te utakmice u Sigetu u razgovoru s trenerom zaključili da vrijedimo dosta. Stoga se nadam da ćemo ponoviti istu takvu igru i doći do pobjede iz razloga što igramo s našim, hajmo reći, najvećim rivalom. Želimo pobjedu u prvoj domaćoj utakmici ove sezone. Atmosfera je jako pozitivna i svi jedva čekamo da utakmica ona počne. Motivirani smo jer znamo što nam eventualna pobjeda protiv Šibenika donosi. A to je mirniji radu u tjednu pred gostovanje u Sesvetama. Pobjeda bi nam isprala gorak okus poraza od Hrvatskog dragovoljca tako da jedva čekamo sutrašnju utakmicu u kojoj se nadamo uzeti sva tri boda.“

Početak sutrašnje utakmice između Zadra i Šibenika počinje u 19 sati. Blagajna se otvara u 18:15, a cijena ulaznice iznosi 25 kuna. Isto tako na blagajni se i dalje mogu kupiti i godišnje ulaznice za sve domaće utakmice NK Zadar.

 

Foto: Sport023