16 kol 2022
J. Mitrović: Veselim se dolasku u Gladijator i suradnji s Tomom Kadićem
Borilački

J. Mitrović: Veselim se dolasku u Gladijator i suradnji s Tomom Kadićem

Zadarske snage u zagrebačkom Boksačkom klubu Gladijator dobile su pojačanje. Teškašu Toniju Filipiju uskoro će se priključiti i 26. godišnji Josip Mitrović. Riječ je o dečku koji ima svoje ime u borilačkom sportu.

 

Trenutačno je Josip student treće godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu a o svojim rezultatima u karijeri dok je bio aktivan sam je više rekao.

„Počeo sam trenirati s osam godina boks i kickbox kod svog oca Nene. Što se tiče postignuća bio sam kadetski prvak Hrvatske u boksu, juniorski državni prvak u full contactu i low kicku dok sam u full contactu osvojio i peto mjesto na svijetu“.

Kako je došlo do suradnje s Tomom Kadićem i njegovim Gladijatorima, jednim od najboljih klubova u državi.

„Odavno traje naše poznanstvo, više od deset godina. Odličan je Tomo s mojim ocem Nenom te smo već tada počeli surađivati kao natjecatelj i trener. Sada će to biti samo u trenerskim vodama. Počašćen sam što dolazim u jedan takav klub i željan sam učenja i dodatne edukacije. Želim svoj znanje uz Tominu pomoć prenijeti i na buduće mlade boksače. Veselim se našoj suradnji i jedva čekam početak treninga“.