Danas na igralištu u Sutomišćici snimanje milenijske fotografije u čast Luke Modrića

Vrijeme čitanja: 1 min

Na otoku Ugljanu danas se snima milenijska fotografija u čast Luke Modrića, najboljeg igrača Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Za milenijsku fotografiju i ovog je puta zadužen legendarni Šime Strikoman, a snimanje će biti uvod u proslavu 22. rođendana Svetog Mihovila, najpoznatijeg otočnog nogometnog kluba u Zadarskoj županiji.

Snimanje milenijske fotografije pod radnim nazivom ‘Najbolji nogometaš na svijetu na najljepšem igralištu na svijetu’, s otprilike 500 sudionika, zakazano je za subotu 11. kolovoza u 17 sati, na novom igralištu NŠK Sv. Mihovil u Sutomišćici. Podsjetimo, novo igralište u Sutomišćici zaradilo je epitet jednog od najljepših i najatraktivnijih igrališta na svijetu i to od strane velikog broja domaćih, ali i stranih medija, poglavito zbog svojeg atraktivnog položaja, tik uz more.
Uvjeren sam da ćemo poslati jednu lijepu, pozitivnu sliku s našeg otoka koju ćemo, još dugo koristiti kao lijepu razglednicu s otoka Ugljana i cijelog zadarskog arhipelaga. Uz polaznike nogometne škole Svetog Mihovila, današnjem snimanju će se priključiti brojne otočne udruge, mještani, ali i velik broj turista. Pozivamo sve stanovnike s oba naša otoka, Ugljana i Pašmana, i njihove goste da sudjeluju u ovom snimanju i postanu dio povijesti. Svi su dobrodošli, vidimo se u Sutomišćici – poručio je direktor Turističke zajednice Općine Preko Ivan Košta.

Proslava 22. godišnice NŠK Sv. Mihovil nastavlja se u 19 sati nogometnom utakmicom Zmorac – Jugo na igralištu u Sutomišćici, a kulminirat će tradicionalnom feštom ‘Bijela noć Svetog Mihovila’ koja će se održati u subotu navečer s početkom u 21 sat u Preku. Zvijezda večeri je jedan od najpoznatijih zabavljača na hrvatskoj glazbenoj sceni – popularni Jole.