04 lip 2023
Hvala branitelji 2018: Pobjednici kod žena ekipa Barinko a kod muškaraca Punta
Odbojka

Hvala branitelji 2018: Pobjednici kod žena ekipa Barinko a kod muškaraca Punta

Klub odbojke na pijesku Bibinje je 5. kolovoz obilježio tradicionalnim turnirom u odbojci na pijesku pod nazivom „Hvala branitelji“  i to u muškoj i ženskoj konkurenciji. Muški su igrali  2 protiv 2 i okupili 16 ekipa a u ženskoj konkurenciji se igralo tri protiv tri a nastupilo je 6 ženskih ekipa. Zaduženi za suđenje su bili Marin Masnić i Šime Kandić. Delegat je bio Stipe Sikirić a na semaforima Dinka Sikirić i Estera Dundović. Za dobru atmosferu se pobrinuo DJ Wireless.

Pobjednice  turnira su iz ekipe Barinko za koju su nastupile: Sara Čukušić, Ivana Karuc i Kristina Golem. U muškoj kokurenciji je još jednom slavila ekipa Punta za koju su nastupili Domagoj Lisica i Tomislav Fuzul.

Ženske ekipe:

BARINKO: Sara Čukušić, Ivana Karuc, Kristina Golem, BRINETE: Lara Šare, Matea Vukičević, Katarina Bačić, ZX: Anja, Bruna i Josipa, KAKTUSI: Andrea Sorić, Ivana Batur i Tijana Jurjević, KRAFNE: Aneta Karolina i Lana, ŠUGAMANI: Lucija Lisica, Ana Mikulić i Aneta Kero.

Za 1.mjesto: BARINKO (15:12) KAKTUSI, za 3. mjesto: KRAFNE (15:8)  BRINETE

Muške ekipe:

PAKOŠTANE: Srećko Vujasin, Ante Stojanov, SUKOŠAN: Mate i Hrvoje Oljica, PARANGAL: Luka Baričić, Mislav Lučić, STANOVI: Bruno Perica, Luka Perić, JOJINA ŠKOLA:Šime Kandić, Lucijan Peleško, POLJANI: Miro i Mato Pavlović, PUNTA: Tomislav Fuzul, Domagoj Lisica, ZD 2: Luka Perinčić,Lovre Babić, SARA: Luciano i Vito Peričić, AJME: Luka Vukoja, Jure Šarin, JOJIN VRTIĆ: Matija Šaravanja , Lovre Kandić, VOĆKICA: Rudi Fuzul i Luka Fuzul, AS: Ivan Žmire, David Bugarija, STINA: Ante Kulišić, Hrvoje Junaković, SKY: Marin Šimunić, Roko Lisica, PROMAJA: Toni Skelin, Ante Mišura.

Rezultati:

Za 3.mjesto: SUKOŠAN (15:13) PAKOŠTANE,

Za 1.mjesto: PUNTA (15:10) ZADAR II