Mario Paleka novi predsjednik Nadzornog odbora NK Zadar

Vrijeme čitanja: < 1 min

U prostoriji za sastanke stadiona Stanovi održana je sjednica Nadzornog odbora Nogometnog kluba Zadar s.d.d. Riječ je o prvoj sjednici nakon Skupštine Društva održane 26. lipnja 2018., na kojoj su izabrani novi članovi Nadzornog odbora Mario Paleka, Josip Miočić, Damir Kalapač i Krešimir Zorić.

Sjednici Nadzornog odbora prisustvovala su spomenuta četiri člana te Svetko Ćustić, član uprave Društva, koji je upoznao prisutne s odlukama Skupštine od 26. lipnja te s okolnošću da je dana 29. srpnja 2018. istekao mandat Jakovu Suraću, predsjedniku NO-a.

U skladu s odredbama Zakona o trgovačkim društvima i Statuta Društva izabrani su novi predsjednik Nadzornog odbora i njegov zamjenik. Jednoglasno, za predsjednika je izabran Mario Paleka, a za njegova zamjenika Damir Kalapač. Nakon toga raspravljalo se o aktualnoj problematici Društva, koja je najvećim dijelom vezana za financije te o mogućim rješenjima, kako bi Nogometni klub Zadar mogao nastaviti ulaznom putanjom u svim segmentima poslovanja.

NK Zadar se ovim putem zahvaljuje gospodinu Jakovu Suraću na svemu što je dao Klubu za vrijeme svog radnog vijeka na Stanovima, od igračkih dana do posljednje funkcije koju je obnašao na mjestu predsjednika Nadzornog odbora te mu želi sve najbolje u daljnjem privatnom i profesionalnom životu.