Šestero igrača VK Zadar 1952 u U-15 i U-16 reprezentaciji Hrvatske

Vrijeme čitanja: < 1 min

Hrvatske vaterpolske U-15 i U16 selekcije već su izvjesno vrijeme na pripremama u Zagrebu. Riječ je o generaciji koju vodi trener Juga, Vjekoslav Kobeščak. Jučer im se priključio i trener u VK Zadar 1952, Ivo Radetić dok je od ranije tu šest mladih nada kluba s Višnjika.

„Ja sam došao ipak malo kasnije zbog turnira Nada u Rijeci. Veselim se svakom reprezentativnom okupljanju. U to sam program već drugu godinu i ono na što sam posebno ponosan je da su naši dečki zastupljeni u oba uzrasta. Ukupno je šest naših momaka gore. To su u U-16 Ante Zdrilić i Mateo Škaro a u U-15 su Drago Stanić, Ante Martinović, Dominik Bajić i Jakov Mrvičić”.

Što će se u Zagrebu raditi.

„U-16 repka je gore još dva dana, oni nemaju oni ovo ljeto nikakvo natjecanje ali smo željeli vidjeti kako napreduju. U-15 ima turnir u Crnoj Gori, neslužbeno prvenstvo svijeta početkom mjeseca kolovoza. Nadam se da će dosta naših momaka nastupiti na tom turniru. Ja neću ići, ja sam bio na Uskršnjem turniru u Napulju, tako da ću ipak malo predahnuti i napuniti baterije za nove izazove koji vrlo brzo kreću”.