Žunić, Fantela i Stipčević: Naklon našim dečkima, ovo će se teško ponoviti

Vrijeme čitanja: < 1 min

Večeras će biti organiziran svečani doček zadarskih reprezentativaca u Zadru. Početak programa je u 20 sati u gradskoj luci na Liburnskoj obali, a središnji događaj bit će na Forumu u 21 sat.
O uspjehu naših srebrnih nogometaša svoje mišljenje dali su i neki od vrhunskih zadarskih sportaša.

Brončani sa Svjetskog prvenstva u Londonu, bacač kugle Stipe Žunić.

„Nema se tu što puno reći. Luka Modrić, najbolji igrač prvenstva, ponos i dika našeg grada, Hrvatske, mi smo tvornica talenta, potencijala, sportskih uspjeha, vjere u sebe. Imamo sve da budemo na vrhu svijeta. Presretan sam, ovo je izvrsna promocija za grad i državu, moj naklon do poda, skidam im kapu. Sretan sam što sam Zadranin, Hrvat, jedno veliko bravo i hvala im”.

Olimpijski prvak u jedrenje, Šime Fantela.

„Ogroman uspjeh i preponosan sam na njih. Svi prijatelji iz cijelog svijeta mi šalju poruke, svi su navijali za nas. Ovo treba pošteno proslaviti, ponosan sam na naše dečke, napravili su nešto veliko i hvala im na tome. Kapa do poda i jedva čekam im pružiti večeras ruku i čestitati im. Pozivam sve građane da dođu na Forum večeras”.

Košarkaški reprezentativac, Rok Stipčević.

„Čudo i gotovo, ovo je nešto vrhunski. Napisali su povijest, napravili su rezultat koji će se pamtiti i koji će teško tko nadmašiti. Biti u vrhu u nogometnom svijetu u sportu koji je toliko globalan je nešto neopisivo. Stvorili su i takvu koheziju u narodu, svi su bili uz njih, iskreno su se veselili njihovim rezultatima i to je predivno. Svi smo disali kao jedan. Čestitam im još jednom, fešta večeras mora biti prava i ne sumnjam da će tako i biti”.

Foto: Hina