Hoće li Hrvoje Grgurović obraniti naslov najboljeg teniskog rekreativca grada Zadra ???

Vrijeme čitanja: < 1 min

Proljetna teniska liga rekreativaca grada Zadra primakla se kraju. Dobili smo sve sudionike završnice u muškoj ligi. To su Hrvoje Grgurović, Matej Pavlović, Alberto Radovniković, Perica Šarin, Josip Živić, Zdenko Žepina, Mario Kalmeta i Tomislav Trtanj. Naslov pobjednika brani Hrvoje Grgurović.

Oni će biti podijeljeni u dvije skupine gdje će igrati svatko sa svakim i na kraju pobjednici skupina će odlučiti o pobjedniku proljetne lige.

U skupini A su tako Grgurović, Radovniković, Živić i Kalmeta dok se u skupini B nalaze Pavlović, Šarin, Žepina i Trtanj.

U ženskoj ligi sudionice završnice su: Škarica, Ivoš, Švetak i Čobranić. Parovi polufinala su Škarica – Čobranić i Ivoš – Švetak.

Do sljedeće subote svi ovi susreti moraju biti odigrani jer se 8. srpnja na terenima TK Zadar (kod Gladnih očiju) s početkom u 18 sati počinju susreti za poredak, prvo dvoboj za treće mjesto a nakon njega i veliko finale. Po završetku finala i proglašenja najboljih slijedi zabava i glazba uživo do ranih jutarnjih sati.

Foto: Vladimir Ivanov