“Senatori” Špralja i Vladović: Želimo i dalje igrati za Zadar

Vrijeme čitanja: < 1 min

Slovenski stručnjak Aleš Pipan povest će košarkaše Zadra u novu sezonu. Ono što sada slijedi je slaganje igračke križaljke. Ive Ivanov jučer je dogovorio dvogodišnju suradnju s momčadi s Višnjika što je za svaku pohvalu vodstvu kluba. Ugovor bi trebao biti potpisan kroz koji dan, a kroz kratko vrijeme trebala bi se znati i sudbina Lovre Bašića.

Zanima nas što se događa s dvojicom najiskusnijih igrača u prošloj sezoni, kapetanom Šimom Špraljom i Jakovom Vladovićem.

„Još nismo razgovarali, očekujem da će do toga doći uskoro. Ja sam tu, želim još igrati i to u Zadru. Vidjet ćemo je li tako misli i druga strana. Trebalo bi se se sve znati vrlo skoro“ – poručio je Šime Špralja.

Slično je stanje i Vladovićem.

„Ja sam tu, čekam da vidim što će biti. Zadar je moj grad, želim i narednu sezonu tu igrati, ali nije sve na meni. Još nije bilo nikakvog kontakta, vjerujem da uskoro hoće da vidimo što i kako dalje“.

Trener je poznat, to je Aleš Pipan.

„Surađivali smo jednu sezonu kada sam igrao u Olimpiji. Imam samo riječi hvale za njega, sve je tada funkcioniralo na najbolji mogući način“ – zaključio je Jakov Vladović.

Foto: KK Zadar/Zvonko Kucelin