20 sij 2021
Mlađi pioniri NK Zadar osvojili turnir Svetog Ante
Naslovna slider

Mlađi pioniri NK Zadar osvojili turnir Svetog Ante

U Benkovcu je u organizaciji HNK Velebit, održan 16. tradicionalni turnir Sv. Ante. Nastupilo je ukupno osam momčadi mlađih pionira (2005./06. g.) i to: Zadar, Velebit, Belišće, Šibenik, Dinara, Škabrnja, Sv.Mihovil i Slaven Belupo, a naslov pobjednika osvojio je Nogometni klub Zadar.

Naši mladići osvojili su prvo mjesto u skupini, pobijedivši kninsku Dinaru s 5:0 (Peroš 2, Mavra, Prekpalaj, Šare) i Šibenik sa 6:1 (Šare 2, Peroš 2, Alić, Sudinja), dok su sa Škabrnjom remizirali 0:0. U polufinalu su bili bolji od Sv. Mihovila s 1:0 (Peroš), da bi u finalu svladali domaći Velebit s 5:1 (Alić 3, Peroš, Butić).

Benkovčani su se i ove godine pobrinuli da organizacijski sve protekle u najboljem redu, a najboljim igračem turnira proglašen je član Zadra Roko Peroš.

NK ZADAR: Max Matulić, Borna Jurjević – Adžić, Matej Crnjak, Patrik Prekpalaj, Roko Šare, Marko Zebić, Šimun Butić, Bepo Sudinja, Roko Peroš, Donat Senkić, Mateo Bačić, Bernard, Zrilić, Roko Mavra, Jakov Delija, Marko Kršlović, David Alić, Roko Gospić, Benjamin Zimaj, Petar Vicković. Trener: Antonio Perica.

Tekst: NK Zadar

Foto: Antonio Pejić