01 svi 2024
Željko Žilavec: “S Naglićem se nismo dogovorili oko uvjeta ugovora!”
žilavec
KK Zadar

Željko Žilavec: “S Naglićem se nismo dogovorili oko uvjeta ugovora!”

Aramis Naglić otpao je iz svih kombinacija za klupu Košarkaškog kluba Zadar.

Jasno su to dali do znanja članovi Nadzornog odbora nakon jučerašnje sjednice na kojoj su se riječkom stručnjaku zahvalili na svemu što je u nepune dvije sezone ostvario na klupi KK Zadar.

Tko je kome suflirao, odnosno tko je koga uvjeravao da Naglić nije dobro riješenje, dvojac Žilavec-Longin Nadzorni odbor ili obrnuto, nije poznato. Isto kao što nije poznato u kom pravcu su išli “pregovori” između Longina i Nagića posljednjih nekoliko dana.

Za pretpostaviti je kako Naglić nije želio još jednom savinuti kičmu pa za “bakšiš” doći raditi u Zadar, dok se praktički njemu iza leđa pregovaralo s trenerima koji su desterostruko skuplji od njega.

Direktor KK Zadar Žilavec na upit oko brisanja Naglića s liste poželjnih odgovorio je sljedeće:

”Sa Aramisom Naglićem se nismo dogovorili oko uvjeta daljnje suradnje. Sportski direktor Branimir Longin sada razgovora s drugim kandidatima za mjesto trenera prve momčadi.

Malo se sada sve to rastegnulo, no ponovit ću ono što sam rekao u našem prošlotjednom razgovoru. Nismo u nikakvom zakašnjenju što se tiče trenera i smatram da bi ta priča, kao i kostur momčadi za sljedeću sezonu, trebala biti privedena kraju do kraja ovog mjeseca.”

Zanimljivo je započelo kalendarsko ljeto 2018. u KK Zadar. Nadajmo se samo kako nećemo dočekati još zanimljiviju jesen.