27 svi 2024
Nadzorni odbor KK Zadar usvojio financijsko izvješće i zahvalio se Aramisu Nagliću
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 97
Košarka

Nadzorni odbor KK Zadar usvojio financijsko izvješće i zahvalio se Aramisu Nagliću

U srijedu 20. lipnja održana je šesta sjednica Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar.

Po predloženom dnevnom redu, jednoglasno je usvojeno financijsko izvješće za novu sezonu te su pohvaljeni napori Uprave na financijskoj konsolidaciji kluba.

Nadzorni odbor je iskazao podršku upravi za projekt otvaranja klupskog Fan shopa i pokretanja Web shopa, kao i modernizaciju službene mrežne stranice kluba, u cilju što kvalitetnije informiranosti javnosti te svih navijača i simpatizera kluba.  Iskorak u marketinškim aktivnostima jedan je od preduvjeta dodatne financijske stabilnosti kluba i na tome će se još aktivnije raditi u idućem razdoblju, naglašeno je na sjednici Nadzornog odbora.

Nadzorni odbor kluba je sportskom direktoru Branimiru Longinu dao ovlasti za pregovore s potencijalnim kandidatima za novog trenera Zadra. Treneru Aramisu Nagliću kojemu je istekao ugovor, KK Zadar zahvaljuje na dosadašnjoj suradnji i svemu što je napravio u protekle dvije sezone.

Svi igrači koji su pod ugovorom s klubom, osim igrača koji su u sastavu hrvatske košarkaške reprezentacije, redovno treniraju u dvorani na Višnjiku zajedno s mlađim uzrastima kluba. Igrači će biti u trenažnom procesu do 9. srpnja kada će otići na kraću pauzu do službenog okupljanja prve momčadi.