Odlični nastupi djevojčica iz ŽNK Donat na međunarodnom turniru u Čakovcu

Vrijeme čitanja: 2 min

Predstavnici ŽNK Donat sudjelovali su sa 45 djevojčica na jakom međunarodnom turniru u Čakovcu u konkurenciji i ekipa iz pet europskih zemalja.

Njihova U-13 ekipa osvojila je prvo mjesto u jakoj konkurenciji pobijedivši Pomurje ( Slovenija) 3:0, Koprivnicu 2-0, Maribor 6-0 te Međimurje nakon izvođenja jedanaesteraca. U finalu su igrali protiv Žnk Osijek. Uz puno bolju igru nisu uspjeli postići pogodak u regularnom djelu te su slavile cure tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ekipa ŽNk Donat U15 igrala je 3 utakmice u skupini i to sa Žnk Varaždinom, Osijekom i Spartom iz Trnave ( Slovačka ). Sve tri utakmice Zadranke su dobile rezultatom 1-0. U četvrtfinalu su cure odmjerile snagu s Međimurjem i nakon regularnog djela i rezultata 0-0, Međiumurje je prošlo dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Uz ova dva uzrasta i najmlađe djevojčice iz ŽNK Donat su odigrale dvije prijateljske utakmice sa Žnk Međimurjem. U jednoj su pobijedili 2-1 dok je druga završila bez golova 0-0.

Pokupile su cure iz ŽNK Donat i pojedinačne nagrade:

Lucija Vunić- najbolja igračica

Valentina Dubravica- najbolja strijelkinja

Žanamari Števanja – najbolja vratarica

Čestitke svim curama i trenerima Jurici Vuleti, Roku Prtenjači i Juri Perkoviću. Pravi rad definitivno daje i rezultat. Sretno i dalje.