PK Zadar: Strah za junaka nije, u novih 28 plivača “Zadra” junak se krije

Plivački klub „Zadar“ nakon dva odrađena turnusa obuke neplivača bogatiji je za 28 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača vodili su treneri Željko Olujić, Ivan Karavida, Anamarija Rebov, Maja Štrbac i Zlatka Glavurtić. U obuci su sudjelovali: Ines Bajlo, Gabriel Bataljaku, Ivan Bataljaku, Lucija Bukša, Marija Glavan, Ruža Glavan, Šimun Jakupović, Lara Jerak, Cvita Juričević, Maro Kapić, Lucija Lisica, Tea Matošević, Darjan Medin-Škorić, Paulo Mitrović, Toni Mitrović, Šime Morović, Mateo Mršić, Juraj Pavlović, Luna Perić, Duje Plazonić, Šimun Radulić, Marta Sinovčić, Toni Sutlović, Marcela Šalov, Ivan Šaravanja, Martin Tadić, Marco Zrilić i Ino Župan.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama i diploma. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziraju školu u kojoj nema ocjena.

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr.

U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Kolovare koja započinje u srpnju.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od pet godina i stariju koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

Komentari

%d blogeri kao ovaj: