27 lip 2022
Zadranin Toni Mrkić pobjednik je “Utakmice života”
Naslovna slider

Zadranin Toni Mrkić pobjednik je “Utakmice života”

Utakmicom između kandidata Utakmice života i All star momčadi na stadionu Hitrec Kacian završena je premijerna sezona prvog hrvatskog sportskog TV serijala Utakmica života. Prema mišljenju stručnog žirija najboljim je proglašen Zadranin Toni Mrkić koji igra na poziciji veznog igrača. On je osvojio 100 tisuća kuna te stipendijski ugovor s GNK Dinamo.

‘’Vjerojatno još nisam osjetio pravu sreću ovoga svega, još nisam svjestan pobjede. Od srca se zahvaljujem suigračima i čestitam im, bez njih ovo ne bi bilo moguće. Sama utakmica je bila dosta teška, naši protivnici su bili stvarno dobri. Natrčali smo se i nije bilo lako, ali na kraju smo bili bolji. Jako mi je drago zbog ovog iskustva, naučio sam stvarno puno i radio s vrhunskim stručnjacima koji su nas usavršili na raznim poljima, moram se i njima zahvaliti. Hvala i svima koji su došli i uljepšali ovaj projekt’’ – izjavio je pobjednik Toni Mrkić.

Kandidati Utakmice života slavili su nad All star momčadi rezultatom 4:3, čak tri gola za kandidate postigao je Tomičić, dok je jedan zabio Šalić koji je ušao u drugom poluvremenu. Za All Star momčad dva gola dao je Božić te jedan Bošnjak.

Momčad kandidata zaigrala je u sastavu golmani Mario Pernat i Ivan Benko, Luka Leko, Drago Lovrić, Petar Vukadin, Fran Matić, Emanuel Nikpalj, Toni Mrkić, Jan Bajan, Ivan Tomičić, Dario Špoljar i Hrvoje Humeljak. Za All Star momčad su zaigrali golman Jozić te Bošnjak, Sammir, Jertec, Martinac, Maroslavac, Rayos, Pranjić, Rayos, Schildenfeld i Križanović.

Projekt Utakmica života pokrenuli su Ivan Rukavina i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić.  Nogomet je najomiljeniji sport u Hrvatskoj, ali brojni talenti ovim su projektom dobili priliku baviti se njime i profesionalno. Svi sudionici su zapravo pobjednici. U posljednjih su mjesec dana imali prilike u kampu u Zagrebu učiti od vrhunskih nogometnih stručnjaka. Usvojeno znanje zasigurno će im koristiti u daljnjoj karijeri.

Foto: Filip Popović