23 stu 2020
Filipi slavio prekidom u drugoj rundi; Za Hrvatsku uvijek i svugdje -rekli su Toni i trener Tomo Kadić
Borilački

Filipi slavio prekidom u drugoj rundi; Za Hrvatsku uvijek i svugdje -rekli su Toni i trener Tomo Kadić

Jučer je održana humanitarna boksačka revija u mjestu Laze na kojoj su se susreli Hrvatski Vitezovi protiv predstavnika Italije. Boje Hrvatske branio je i Saljanin Toni Filipi, predstavnik BK Gladijator. Toni je ostvario uvjerljivu pobjedu svladavši prekidom u drugoj rundi Talijana, Davida Brita.

„Pobjeda uvijek veseli pa tako i ova. Svaki nastup za Hrvatsku za mene je poseban. Bilo je lijepo u Lazu, domaćini su se stvarno potrudili i ova pobjeda ide njima. Hvala im na svemu i nadam se da se uskoro opet vidimo“ – rekao je Filipi.

Važno je i napomenuti kako je razlog dolaska Filipija u pratnji trenera Tome Kadića na ovaj događaj obilježavanje 25. godišnjice Hrvatskog sokola u čast svim palim borcima Domovinskog rata.

Sretan je bio i trener Kadić.

„Osjetili smo moralnu odgovornost da prekinemo naš odmor prije Mediteranskih igara te da odamo počast našim palim Vitezovima. Kada sam kontaktirao Tonija koji se nalazio na dugo priželjkivanom odmoru on je bez imalo dvojbe pristao, spremio stvari i krenuo prema Zagrebu iz rodnog mjesta Sali(Dugi Otok), s broda u autobus iz autobusa u auto iz auta u ring iz ringa kao pobjednik.

Svaka čast dečki. Idemo sada još jače zapeti s pripremama za Mediteranske igre. Istina, razmazili ste nas, tako da je medalja ono što očekujemo od vas.