Entuzijasti iz KK Diadora Zadar misle ozbiljno

Vrijeme čitanja: < 1 min

Svoje predstavljanje, prvo javno, nedavno su na Višnjiku imali košarkaški Entuzijasti, kako se sebe zovu. Riječ je o dečkima iz KK Diadora Zadar koji imaju velike planove. Što sve, o tome će biti govora vrlo skoro kako su nam rekli ali jedno je sigurno, misle ozbiljno.

“Mi smo skupina košarkaških zanesenjaka i entuzijasta raštrkanih po svijetu koji su pred Uskrs 2018. godine svojoj prvoj ljubavi odlučili vratiti ono najbolje što im je dala. Klub antičkog zadarskog naziva čije je ime nosio i brončani olimpijski osmerac, Diadora, krenuo je s radom na osnivačkoj skupštini u ponedjeljak, 26. ožujka kada je i službeno potvrđen klupski logo.

Logo se sastoji od obrisa košarkaške lopte u crnoj i bijeloj boji koje predstavljaju stanje u našoj košarci, a omeđen je nebesko plavim obručem s bijelim zvijezdama koji simbolizira Nebo i ‘granicu’. Nazivi Kluba i Grada su također u plavoj boji”.

Ukratko, to je za sada o njima sve. A da misle ozbiljno pokazali su i organizacijom 1. KK Diadora opena na Višnjiku. Natjecanje je trajalo tri dana i nakon malog hvatanja zaleta sve je proteklo i više nego dobro, dapače odlično. Dobar je to znak i pokazatelj za dalje. Entuzijasti sretno i dobrodošli na zadarsku i hrvatsku košarkašku scenu.

Foto: Toni Opačić.