DJ, Pop, Rok i Santini pozivaju na KK Diadora Open

Vrijeme čitanja: < 1 min

U četvrtak 24. svibnja s početkom u 17 sati na vanjskim terenima ŠC-a Višnjik održat će se premijerno izdanje KK Diadora Open-a​ u organizaciji zadarskih košarkaških Entuzijasta​.

Dvadesetak zanesenjaka, volontera i zaljubljenika u kraljicu igara napominju kako je ovo tek prvi u nizu projekata koji slijede. Uz raznovrstan program i vrhunskog DJ-a​, prisutni će moći uživati u pravom, uličnom basketu u seniorskoj i dječjoj konkurenciji. Zadarska pravila,natjecanje u tricama i bogat nagradni fond garantiraju nezaboravni provod!

A da bi se za KK Diadoru čulo i van granica Lijepe naše pobrinuli su se njezini najbolji promotori – sportaši, koji su turnir odmah prepoznali i podržali. Marko Popović​, Ivan Santini​, Rok Stipčević​, Stipe Perica​, Jurica Žuža​ i Hrvoje Perić​ samo su neki od poznatih lica koji pozivaju sve basketaške uzraste da se odazovu i dođu na Višnjik.

Prijave se zaprimaju putem facebook stranice https://www.facebook.com/kkdiadora ili na broj mobitela 098 996 70 68​ zaključno s četvrtkom u 17 sati kada je i službeni početak turnira koji će potrajati sve do subote navečer.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez prijatelja i sponzora kluba, tvrtki VenITure​,SportEventz​, BezBurger​, auto23.hr​, Evolutio IT​, Tipster Sportwetten​, Di Maris​ i Bim Perica​.

HVALA IM!

Vidimo se na Višnjiku!