I Marina Rozića “uhvatila” sinkopa??!!

Vrijeme čitanja: < 1 min

U gradu Zadru jedno vrijeme bila je popularna “fora” da se na pitanje koja je najveća neman u gradu odgovori: “nemam za kavu!” I to je bila šala.

No, u posljednje vrijeme cijelu Hrvatsku je zahvatila jedna vrlo opaka bolest na koju, eto, nisu ostali imuni niti sportaši.

I to nije šala.

Jedan od onih koje je ozbiljno “dohvatila” svakako je i dugogodišnji igrač i kapetan Cibone Marin Rozić, koji je svojom izjavom nakon treće polufinalne utakmice doigravanja između Zadra i Cibone u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, malo je reći, šokirao okupljene novinare u press salonu.

 “Bilo je lijepo čitati izjave prije ovih utakmica da nemamo šanse i da ako Zadar bude pravi da nemamo šanse. Nije mi jasno na čemu su bazirali tu bahatost. Rezultat u tri utakmice jasno pokazuje tko je kvalitetnija ekipa“, izjavio je Rozić mrtav-hladan kao da je zaboravio kako je Zadar u ovoj sezoni Cibonu pobijedio pet puta, dok je Cibona slavila u samo tri meča.

Mogao je taj omjer biti i uvjerljiviji da je Zadar iskoristio priliku pa pobijedio i u onoj drugoj utakmici polufinala u Zagrebu.  Nažalost, to se nije dogodilo pa je Rozić valjda ponesen emocijama i srećom uzeo sebi za pravo reći totalni nonsens.

Jer nitko iz redova KK Zadar nije se bahatio s nikakvim izjavama vezano za cijelu polufinalnu seriju iako su na to imali potpuno pravo. Štoviše. I to nije nikakvo subjektivno mišljenje potpisnika ovih redova. To govori rezultat međusobnih omjera nakon osam susreta.

Marine, podsjećam, 5:3!

Foto: Sport023