1. Sonik ŽMNL: Varoš i Tin u finalu

Vrijeme čitanja: < 1 min

Prošlog vikenda u hramu zadarskog futsala dvorani Mocire odigrane su polufinalne utakmice 1. Sonik ŽMNL.

Varoš – Vrsi

Branitelji naslova Varoš je za protivnika imala odličnu momčad Vrsi. Ipak, širok arsenal oružja s kojom Varoš raspolaže nije dala Vrsima puno šanse. Pojačani Jurlinom, Ćurjurićem i Perišićem, momci iz Varoši su u prvoj utakmici slavili s visokih 7:1. Opet je za Varoš ključan čovjek bio Dragan Radman koji je postignutim hattrickom usmjerio Varoš prema finalu prvenstva.

U drugoj utakmici Vršani su se časno borili i na koncu ispali, izgubili su i drugi susret sa 7 komada u mreži, ali sa tri postignuta zgoditka. U drugom susretu su momci Željka Bakarića i Marka Vukića slavili na krilima dvojca Klarin-Ćurjurić.

Puntamika – Tin

Drugi polufinalni par činili su najtrofejniji zadarski klub Tin i najveće iznenađenje sezone Puntamika koja je regularni dio prvenstva završila na drugom mjestu. U prvoj utakmici gledali smo dosta izjednačenu utakmicu u kojoj je Puntamika imala prednost od 2:1 sve do 38. minute kada je Goran Burčul poravnao na 2:2.

Nošeni tim pogotkom u drugom susretu trupe Tihe Kneževića i Ede Kvartuča pokazale su jak pobjednički mentalitet u ključnim trenucima polufinala, te odličnom partijom Duje Bašćevana i izvrsnim obranama Tonija Čurčije slavili sa 6:1, te se plasirali u svoje treće uzastopno finale.

Rezultati :

Subota, 12.05.2018

prva utakmica

MNK Varoš – MNK Vrsi 7:1

MNK Puntamika –  MNK Tin 2:2

Nedjelja, 13.05.2018

druga utakmica

MNK Tin – MNK Puntamika  6:1

MNK Vrsi – MNK Varoš  3:7

 

Tekst i foto: Futsal Zadar