29 ožu 2024
Biograd domaćin Međunarodnog nogometnog turnira za djecu
Naslovna slider

Biograd domaćin Međunarodnog nogometnog turnira za djecu

Započeo je Biograd kup, prvi međunarodni nogometni turnir za djecu, a sve u organizaciji Škole nogometa HNK Primorac Biograd.

Kako je i bilo najavljeno, službenom otvorenju turnira nazočio je biogradski zamjenik gradonačelnika, Marjan Stopfer, koji je kazao:

“U ime grada Biograda, gradonačelnika, te svih građana, izuzetno smo ponosni što je naša Škola nogometa Biograd organizirala ovako jak i posjećen nogometni turnir. Hvala svim klubovima iz cijele Hrvatske što su došli i nadamo se kako će danas i sutra svi uživati u ovoj sportskoj manifestaciji, dati sve od sebe, te da ćete nam se opet dogodine vratiti na turnir. Svim ekipama želim sreću, te neka najbolji pobjedi”. 

Jurica Knez, voditelj škole nogometa Primorac Biograd, također se obratimo svima prisutnima.

“Zahvaljujem se svim klubovima, ekipama, što ste došli u ovako velikom broju, veselimo se sportskom druženju, ali i dobrom dječjem nogometu.”

Nakon što su se odigrale prve utakmice djece 2007. i 2009. godišta, sva djeca natjecatelji turnira, uputili su se prema Fun Parku Biograd, gdje ih je dočekao voditelj Toni Jeričević, koji im je priredio malo sportsko natjecanje. Tako su djeca pucala na golove. Nakon kratkog natjecanja i razgledavanja Fun parka, uprava Fan parka počastila svu djecu s jednom besplatnom vožnjom po izboru.

“Ovim putem zahvaljujemo se Fun Parku Biograd i voditelju Toniju Jeričeviću što su na ovaj način izašli u susret našem turniru, te su osigurali besplatnu vožnju na atrakcijama za sve sudionike turnira. Djeca su malo je reći oduševljenja, a to i jest biti ovog turnira, igra, zajedništvo, i nogomet”, rekao je organizator Kristian Colić.