Zlato Mateja Nevešćanina prvog dana 3. kola Alpe Adria Zadar natjecanja u skokovima u vodu!

Vrijeme čitanja: 1 min

Nakon prvog dana 3. kola Alpe Adria Zadar natjecanja u skokovima u vodu Klub skokova u vodu Zadar, koji je ujedno i domaćin manifestacije na zatvorenom plivalištu Višnjika, može biti vrlo zadovoljan postignutim rezultatima.

Zlatnu medalju u C kategoriji dječaka daske 1m osvojio je Matej Nevešćanin, dok je Diego Bajlo bio peti, a Luka Živaljić osmi.

Bruna Huljev u kategoriji B djevojčica daske 1m osvojila je drugo mjesto, dok je Lora Magaš u kategoriji C djevojčica daske 1m zauzela šestu poziciju.

Drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji dječaci D daske 3m osvojio je Marko Profaca, dok je u ovoj disciplini Marko Huljev osvojio peto, a Luigi Ćurković osmo mjesto.

Trener KSV Zadar, Marko Sutlović:

„U konačnici u Zadru će nastupiti oko 170 natjecatelja. Bilo je ponešto otkaza ali jako smo zadovoljni tom brojkom. Ukupno su nam došli natjecatelji iz devet zemalja, osamnaest klubova i tri nacionalne selekcije. Mi iz kluba domaćina ćemo se predstaviti s 20 natjecatelja i očekujemo dobre rezultate. Već smo ih ustvari i počeli ostvarivati.“   

Danas u 15 sati održat će se i svečano otvorenje, dok je zadnji dan natjecanja na rasporedu sutra od 10 do 13 sati za kada je zakazano i službeno zatvaranje turnira.

 

Pogledajte i video skoka:

ED7F0862-2281-42B9-8E7B-7CA704006EDE

 

Foto i video: Sport023