D. Karlović: Atmosfera na Višnjiku bila je izvrsna. Želimo opet biti domaćini teniskoj Davis cup reprezentaciji Hrvatske.

Vrijeme čitanja: < 1 min

Hrvatski teniski savez (HTS) dobio je odobrenje od Međunarodnog teniskog saveza (ITF) za produženjem roka za prijavu mjesta domaćinstva predstojećeg polufinalnog susreta Svjetske skupine protiv SAD-a, koji će se održati od 14. do 16. rujna. Umjesto do 30. travnja, mjesto igranja sada može biti prijavljeno do 20. svibnja.

HTS trenutno vodi razgovore vezano uz nekoliko potencijalnih lokacija. Jedan od gradova koji želi biti domaćin ovog dvoboja je i Zadar.

Spektakl koji su Zadrani napravili prošle godine na Višnjiku kada su ugostili u polufinalu reprezentacije Hrvatske i Francuske još se prepričava.

„Mislim da je atmosfera i sve drugo tih dana na Višnjiku i okolo njega bilo za svaku pohvalu. Želimo opet biti domaćini našim dečkima. Spremni smo za organizaciju, pokazali smo da to možemo i znamo odraditi na vrhunskom nivou. Nema razloga da Zadar i ovog puta ne bude domaćin Davis cup susreta Hrvatske“ – istaknuo je direktor ŠC Višnjik, Denis Karlović.