D. Blatnjak nakon uspješnog debija na klupi Zadra: “Sretan sam i ponosan!”

Vrijeme čitanja: 2 min

Dragan Blatnjak jučer je nakon utakmice i pobjede protiv Hrvaca izgledao kao sretan čovjek. Kako i ne bi kad mu se ostvarila davna želja povratka u voljeni mu klub. Usto se još nadovezala pobjeda u debitantskoj utakmici na klupi Zadra što je bio i više nego dovoljan razlog za zadovoljstvo i smiješak u kutu usana.

„Osjećam se sretno i ponosno. Iskreno, čekao sam ovaj trenutak jako dugo. Da se pojavim u ovom klubu. Svi oni koji me poznaju znaju koliko mi znači ovaj klub i koliko sam patio za ovim klubom i koliko sam, čak, bio uskraćen zbog toga da ovom klubu ne mogu dati svoj neki doprinos. Na bilo kojoj poziciji. Hvala Bogu došao je i taj trenutak. Emocije su mi danas bile velike i jako sam sretan zbog svega. Zbog povratka, zbog pobjede i zbog mojih igrača koji su odradili fantastičan posao.“

Što se same jučerašnje utakmice tiče, Blatnjak ju je vidio na sljedeći način:

„Mislim da je bila jedna tvrda utakmica. Lomili smo je dosta dugo ali smo je na kraju zasluženo dobili. Sve zasluge za ovu pobjedu idu mojim igračima koji su na ovoj utakmici pokazali pravi karakter. Gosti su u ovom dvoboju imali vrlo raspoloženog vratara ali bez obzira na sve mislim da je naša pobjeda čista i zaslužena. Već danas se okrećemo novoj utakmici, onoj najvažnijoj za nas, a to je gostovanje kod GOŠK-a u Dubrovniku idućeg vikenda.“

Blatnjak je još jednom naglasio kako je ovo bila pobjeda njegovih igrača u polju.

„Sve zasluge uistinu idu njima. Siguran sam kako im nije bilo lako na ovoj utakmici jer sam malo promijenio sustav igre i pozicije nekim igračima. Možda iz tog razloga nije baš sve štimalo onako kako smo mi svi skupa i očekivali ali ja sam uvjeren kako će već u idućoj utakmici to izgledati bolje i da ćemo do kraja imati jednu seriju pozitivnih rezultata“, zaključio je Blatnjak.

Utakmica protiv GOŠK-a u Dubrovniku Zadar će odigrati u subotu 05.05.2018. Inače, do kraja prvenstva ostala su za odigrati još tri kola od kojih će Zadrani dvaput u goste.

 

Foto: Sport023